RomanaEnglish

Alege limba:

În Germania, locurile de parcare accesibile persoanelor cu handicap trebuie să aibă o lățime de 350 cm, în conformitate cu reglementările germane GaVo și cu recomandările DIN 18040 „Constructia clădirilor accesibile – Principii de proiectare”

Spațiul de parcare MultiBase 2072i pentru persoane cu handicap are un design unic, care include stratul premium AluLongLife, care care asigura acces pietonal si auto.

Spațiul de parcare pentru persoanele cu handicap a fost optimizat pentru persoanele cu mobilitate redusă – în special în ceea ce privește confortul. O unitate de control specială, de exemplu, asigură că cheia de control poate fi scoasă numai atunci când spațiul de parcare superior pentru persoane cu handicap a fost mutat în poziția de intrare

 

SPECIFICATII

 

  • Numai platforma superioară cu o lățime utilă a platformei de 350 cm poate fi desemnată ca loc de parcare fără bariere.
  • Pentru a fi accesată, platforma pentru locul de parcare trebuie să fie orizontală (până la max. 1°)
  • Echipat cu stratul de acoperire al platformei AluLongLife, care asigura acces pietonal si auto.
  • O unitate de control specială asigură că cheia de control poate fi scoasă numai atunci când spațiul de parcare superior a fost mutat în poziția de intrare. 

 

DOMENIUL DE APLICARE

  • În garaje pentru case de familie și blocuri de apartamente
  • Pentru mai multe locuri de parcare in cladiri de birouri sau cladiri rezidentiale si comerciale


GALERIE FOTO

Front 2072 special

© 2024 KLAUS Multiparking Systems Romania

PARK AND SMILE