RomanaEnglish

Alege limba:

NOUTATI

Sisteme de parcare Klaus Multiparking

Noutati

04.04.2022

Comunicat de presă

Sistemele Klaus Multiparking Systems nu au nicio legătură cu cercetarea penală a dezvoltatorilor imobiliari privind construcția parcărilor.

Compania KLAUS MULTIPARKING SYSTEMS S.R.L. se disociază categoric de situația prezentată de Primăria Sectorului 1, cu privire la fapte penale ale unor dezvoltatori imobiliari, în legătură cu utilizarea de sisteme de parcare pentru autoturisme, cu trimitere eronată la produsele vândute de KLAUS MULTIPARKING SYSTEMS S.R.L.

Comunicările publice ale mass-media referitoare la perchezițiile domiciliare pe raza Mun. București și în județele Dâmbovița și Prahova într-un dosar în care se efectuează cercetări pentru înșelăciune în domeniul construcțiilor au făcut referire la utilizarea de sisteme de parcare pentru autoturisme, cu trimitere eronată la produsele marca KLAUS MULTIPARKING SYSTEMS S.R.L. Aducem la cunoștință că KLAUS MULTIPARKING SYSTEMS S.R.L. asigură producerea, comercializarea, montarea și mentenanța sistemelor de parcare a autoturismelor și nu presupune sub nicio formă închirierea acestor sisteme.

Modul în care au fost prezentate aceste informări publice afectează drepturile și imaginea companiei noastre, prin asocierea nereală și nefondată a faptelor prezentate cu marca și produsele noastre. De aceea, facem apel la mass-media să nu prezinte compania KlausMultiparking Systems, precum și produsele și serviciile noastre și marca Klaus în legătură cu cercetările penale ale organelor abilitate în acest caz.

KLAUS MULTIPARKING SYSTEMS S.R.L. este lider mondial în proiectarea, fabricarea și instalarea sistemelor de parcare, este o societate cu o experiență la nivel mondial de peste 55 de ani, în peste 90 de țări, cu peste 750.000 de locuri de parcare montate în lume, iar în România avem o experiență de 22 ani.

Sistemele noastre de parcare sunt produse în mod particularizat pentru proiectul pentru care sunt vândute, adaptate așadar particularităților tehnice ale proiectului unic pentru care sunt produse, iar societatea noastră nu închiriază sistemele de parcare.

MULTIPARKING SYSTEMS S.R.L.

Bulevardul Pipera nr. 17, etaj 3, Voluntari, jud. Ilfov

Tel: 021.210.10.34, Fax: 021.210.10.43

Administrator Yuri Glancz

© 2024 KLAUS Multiparking Systems Romania

PARK AND SMILE