RomanaEnglish

Alege limba:

NOUTATI

Sisteme Klaus Multiparking în Orhideea Gardens

Noutati

12.09.2022

Dezvoltatorii imobiliari: Sistemele de parcare Klaus sunt cele mai performante

Ansamblu rezidențial Orhideea Gardens, unul dintre cele mai cochete din Capitală, folosește de mai bine de 13 ani sisteme de parcare Klaus. „Sunt cele mai bune!”, ne-a mărturisit tranșant dezvoltatorul Daniel Pițurlea, „părintele” Orhideea Gardens.

În 2009, ansamblul rezidențial Orhideea Gardens, amplasat chiar în buricul Capitalei, a fost realizat după cele mai moderne și sigure norme de proiectare. Printre altele, la vremea respectivă dezvoltatorul Daniel Pițurlea a  ales să doteze complexul cu cele mai moderne și sigure sisteme de parcare. Alegerea a fost una firească: sistemele KlausMultiparking Systems.

Dezvoltatorul Daniel Pițurlea: „Mi-au depășit toate așteptările”

Complexul Orhideea Gardens este deservit de 450 de locuri de parcare subterane, dintre care peste 300 sunt de la Klaus. De atunci, au trecut mai bine de 13 ani, iar parcajele de la Klaus funcționează ca în prima zi. 

„Sistemele de parcare Klaus Multiparking Systems ale complexului Orhideea Gardens sunt în funcțiune din anul 2009 și funcționează și acum impecabil. Vă mărturisesc, mult peste așteptări. Clienții sunt și ei la fel de mulțumiți. Noi ne ocupăm în continuarea de administrarea complexului și eu, personal, nu am primit niciodată vreo reclamație în 13 ani referitor la parcările Klaus. De mentenanță se ocupă tot compania Klaus, ei fac periodic lucrări de verificare. Aceste instalații automatizate sunt sub incidența autorizării ISCIR. Se fac revizii periodice, pentru că sistemele de parcare automatizate au o mulțime de senzori pentru siguranța utilizatorilor. În 13 ani, nu am avut niciun incident”, a explicat, pentru ziarul Cetățeanul, dezvoltatorul imobiliar Daniel Pițurlea, cel care în urmă cu 13 ani a edificat Orhideea Gardens.

Dacă sunt bune pentru nemți, sunt bune și pentru români

Omul de afaceri a explicat cum și de ce a ales sistemele de parcare automatizate de la Klaus.

„În 2005, când am început să proiectăm Orhideea Gardens, ne-am gândit să folosim sistemele de parcare de la Klaus, pentru că sunt cele mai bune din lume. Le cunoșteam pentru că fusesem în Germania și în alte țări vestice și le văzusem acolo. Am zis că dacă sunt bune pentru nemți, trebuie să fie bune și pentru noi. Culmea, la momentul respectiv, sistemele lor erau la același preț cu celelalte de pe piață, deci a fost avantajos și din punct de vedere economic”, a mărturisit Daniel Pițurlea.

Dezvoltatorul a ales pentru ansamblul rezidențial Orhideea Gardens două modele de parcare Klaus – unele cu locuri suprapuse, în care rândul de jos glisează în stânga și în dreapta pentru ca rândul de sus să poată coborî, iar altele care folosesc o platformă, cu două rânduri de locuri, unele în spatele altora – platforma culisează și permite ieșirea mașinilor parcate în spate.

„Cu aceste sisteme economisim foarte mult spațiu. Eu le-am recomandat și altor clienți să-și ia sisteme de parcare Klaus, pentru că sunt foarte fiabile. Dacă la noi funcționează de 13 ani fără niciun fel de probleme… După cum văd eu, o să mai funționeze încă pe atât”, a mai spus dezvoltatorul Daniel Pițurlea.  

Sistemele inteligente de parcare Klaus. Viitorul se bazează pe tradiție

Începând din 1907, atunci când Klaus a înființat un atelier de fabricat și reparat roți, activitatea companiei a fost caracterizată de soluții tehnice inteligente.

Pe parcursul primilor 50 de ani, Klaus a produs diferite componente pentru industria auto.

În 1964 a intrat pe piață primul sistem de parcare produs de Klaus. În doar 9 ani, în 1973, Klaus a devenit unul din principalii producători de sisteme de parcare la nivel mondial.

Confruntându-se cu diferite provocări, Klaus a reușit să mențină și să aducă pe piață noi inovații, care se bazează pe flexibilitate, idei noi și mai presus de toate pe menținerea calității produselor sale fără a face nici un compromis.

 

În 1988 Klaus a lansat noul sistem de economisire a spațiului „Automat Parking”, care a cucerit imediat piață mondială.

În 1993, Klaus a introdus pe piață sistemele „Full Automate”, sisteme care depozitează mașinile utilizând un program software controlat de un calculator. Klaus continuă permanent, chiar și în ziua de astăzi, să cerceteze și să dezvolte noi tehnologii și să adauge caracteristici inovative sistemelor de parcare. În acest fel, compania germană furnizează clienților soluții avansate și moderne.

Sursa: Cetateanul.net

© 2024 KLAUS Multiparking Systems Romania

PARK AND SMILE