RomanaEnglish

Alege limba:

NOUTATI

Stire eronata

Noutati

12.10.2021

Klaus Multiparking pentru comunitate

Recent, am decis să ne implicăm în campanii sociale și să lansăm programul “Klaus Multiparking pentru comunitate”, o inițiativă menită să ajute la îmbunătățirea comunității din care facem parte cu toții. 

Am încept, deci, prin a fi alături de "Asociația Ana și copiii" într-unul din multiplelele lor programe prin care își propun să ajute familiile nevoiașe. Am donat în luna august primele mașini de spălat pentru familii din România și continuăm să ne implicăm lună de lună pentru o comunitate mai bună, mai fericită, pentru un viitor în care noi toți putem să fim prezenți. Credem cu tărie că orice comunitate din care facem cu toții parte poate fi îmbunătățită cu ajutorul fiecăruia dintre noi și acesta este motivul pentru care am decis să sprijinim cauze în care credem. 

Compania noastră, Klaus Multiparking România, instalează sisteme de parcare inteligente încă din anul 2000 și continuăm să ne extindem în cât mai multe orașe. Investim în viitor, în tehnologii adaptate nevoilor pieței pentru locuințe cu parcări smart, eco și pentru cât mai mult spațiu de parcare economisit.

Ne implicăm în nenumărate proiecte, de data aceasta și în proiecte sociale prin programul “Klaus Multiparking pentru comunitate”.  Mai multe detalii despre ultimele noastre donații pot fi accesate și online, pe paginile noastre oficiale de Social Media.

© 2024 KLAUS Multiparking Systems Romania

PARK AND SMILE