RomanaEnglish

Alege limba:

NOUTATI

MasterVario R3L 040 3567x2363 LR

Noutati

17.11.2020

Sisteme de parcare Klaus complet automate

Au calități unice și nu poartă denumirea “Smart Parking” fără motiv. Odată parcată mașina, restul etapelor sunt realizate complet automat, fără a mai fi nevoie de prezența șoferului. Mașina și platforma sunt mutate într-un spațiu liber din sistemul de parcare cu ajutorul unui robot.  De asemenea, robotul returnează mașină solicitată în cabina de transfer, in asa fel incit iesirea se face cu fata , nemaifiind necesare manevrele de intoarcere

 

Sistemele complet automate Klaus din portofoliul nostru, de altfel singurele sisteme de acest fel disponibile pe piața din România, sunt sisteme  care folosesc doar paleți pentru depozitarea masinilor , ceea ce ajută la o protecție suplimentară a mașinii atunci când este transferată și parcată. Regăsim pe piața românească o serie de alte modele complet automate, construite fără paleți de protecție, însă acestea sunt necalitative și nu corespund normativului European EN14010.

 

Există o serie de avantaje pe care le regăsim în acest model de sistem de parcare, printre care important să menționăm adăpostirea autoturismelor în siguranță, protecția împotriva furtului sau a distrugerii, suprafața necesară este înjumătățită în comparație cu spațiile de parcare convenționale sau timpul redus de construcție. În portofoliul nostru se regăsesc cinci tipuri de sisteme de parcare complet automate, sistemele “Tower”, “Shelf”, “Layer”, Lift” și “Smart”. Acestea din urmă au caracteristici excepționale, cu un maxim de până la 6 niveluri de parcare unul peste celălalt și între 1 și 4 locuri de parcare  pe nivel, fiecare sistem poate oferi până la 23 de locuri de parcare într-o zonă extrem de mică. Acest model, Master Vario S, este soluția premium pentru cele mai mici spații cu o cabină de transfer ascunsă. De la autoturisme standard la SUV-uri, acest tip de sistem de parcare complet automat “smart” recunoaște înălțimea vehiculului și găsește spațiul de parcare adecvat pentru acesta.

 

Majoritatea orașelor mari din Europa au instalate astfel de sisteme de parcare, în clădiri rezidențiale și comerciale dar și hoteluri sau reprezentanțe auto. Design-ul este și el extrem de versatil și poate fi proiectat astfel încât să se integreze cu împrejurimile spațiului în care este instalat.

 

De mai bine de 20 ani, compania noastră este prezentă pe piața din România cu singurele sisteme de parcare Klaus, sisteme revoluționare cu tehnologie inovatoare pentru economisirea spațiului atât în proiecte comerciale cât și în proiecte rezidențiale. Mai multe informații pot fi accesate online pe www.klaus.ro, office @klaus.ro sau la adresa noastră din Bulevardul Pipera, nr. 17, etaj 3, la telefon 021 210 10 34.

 

© 2024 KLAUS Multiparking Systems Romania

PARK AND SMILE